Til toppen

Bordtennisbord 500 indoor 22 mm. plade

Produktnummer: 7830565
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Et profesjonelt sammenklappelig bordtennisbord - ideelt til institusjoner og bordtennisklubber. 22 mm blå spesialplate, transporthåndtak, kompakt 50 mm understell, justerbare ytterben og doble hjul. Nett medfølger. Vekt: 94 kg

Et profesjonelt bordtennisbord, som kan klappes sammen for enkel og praktisk oppbevaring. Det er lett å flytte bordtennisbordet fra sted til sted og det er ideelt til skoler, sfo'er, fritidshjem og bordtennisklubber. Vekt 94 kg.

Reservedeler

Bordtennisbord 540 indoor

Et profesjonelt bordtennisbord, som kan klappes sammen for enkel og praktisk oppbevaring. Ideelt til skoler, sfo’er, fritidshjem og bordtennisklubber. Bordet er laget av 22 mm spesialplat, kompakt understell, justerbare ytterben og doble hjul. Nett m
7830576

Bordtennisbord 640 indoor Cornilleau Competition

Et profesjonelt bordtennisbord til trening og klubber. Kan klappes sammen, for praktisk oppbevaring. eget godt egnet til skoler, klubber m.m. Bordet har justerbare ben (9 cm) og er med en blå overflate. Godkjent av ITTF.
7830577

Bordtennisbord 740 indoor Cornilleau Competition

Et topp-profesjonelt bord med høy kvalitet og komfort. Her er designet i topp og alle tekniske detaljer på plass. Sammenklappelig og justerbart i høyden. Overflaten er blå og bordet er godkjent av ITTF.
7830578