Til toppen

Bordtennisbord 740 indoor Cornilleau Competition

Produktnummer: 7830578
Lagerbeholdning:
Netto

ekskl. mva.

Et topp-profesjonelt bord med høy kvalitet og komfort. Her er designet i topp og alle tekniske detaljer på plass. Sammenklappelig og justerbart i høyden. Overflaten er blå og bordet er godkjent av ITTF.

Et virkelig topp-profesjonelt bord til den kresne spiller, som stiller krav til kvalitet og komfort. Bordet kan klappes sammen for praktisk oppbevaring, og kan justeres i høyden. Overflaten er blå. Godkjedt av ITTF.

Reservedeler

Bordtennisbord 500 indoor 22 mm. plade

Et profesjonelt sammenklappelig bordtennisbord - ideelt til institusjoner og bordtennisklubber. 22 mm blå spesialplate, transporthåndtak, kompakt 50 mm understell, justerbare ytterben og doble hjul. Nett medfølger. Vekt: 94 kg
7830565

Bordtennisbord 540 indoor

Et profesjonelt bordtennisbord, som kan klappes sammen for enkel og praktisk oppbevaring. Ideelt til skoler, sfo’er, fritidshjem og bordtennisklubber. Bordet er laget av 22 mm spesialplat, kompakt understell, justerbare ytterben og doble hjul. Nett m
7830576

Bordtennisbord 640 indoor Cornilleau Competition

Et profesjonelt bordtennisbord til trening og klubber. Kan klappes sammen, for praktisk oppbevaring. eget godt egnet til skoler, klubber m.m. Bordet har justerbare ben (9 cm) og er med en blå overflate. Godkjent av ITTF.
7830577