Til toppen

EffectDes alkoholfri overflate desinfeksjon, 1 liter

Varenummer: 6508010
Lagerbeholdning:
Netto

ekskl. mva.

EffectDes er norskutviklet og er effektivt mot alle typer bakterier og virus - og har dokumentert effekt på virus som Korona allerede på 1 minutt. Full effekt på alle typer virus inkludert norovirus etter 2 minutter.

EffektDes er godkjent av Statens Legemiddelverk (SLV) som desinfeksjonsmiddel innen helse og sykepleie i Norge og står på Helse Sør-Øst sin liste: Infeksjonskontroll.no over godkjente og seriøse produkter. Som kan ses av sikkerhetsdatabladet, er SoftOx EffectDes ikke faremerket for verken helse, miljø eller sikkerhet – noe de aller fleste andre desinfeksjonsmidler er – inkludert alkohol. Dette betyr at SoftOx EffectDes kan brukes på alle overflater som tåler vannd. Produktet lukter svakt svømmebasseng eller eplejuice. Er ikke farlig om barn får i munnen – og også vesentlig mindre farlig å få i øynene enn sprit.

Vi har testet SoftOx i en sykehus barnehage her i Osloområdet etter gjenåpning med utvidede smittetiltak – med følgende melding fra styreren til sine avdelinger:

Her er mer info om softox, eller det vi har kalt det, «sprit uten sprit». Dette er ufarlig å bruke og kan brukes på både hender og overflater. Siden dette er tryggere å bruke og ikke fører til noen allergiske reaksjoner hos noen av oss, skal vi heller bruke dette enn sprit. Antibac med sprit er faremerket og kan føre til at barn skader seg. Det er en risiko for at barn kan få tak i det og at de kan få en sprut i øynene eller i munnen. Noen barn har også egen flaske med antibac liggende i sekken sin. Tiltak: Avdelingene informerer foreldrene om at de ikke kan ha antibac i barnas sekk. Vi bruker kun SoftOx, som ikke er faremerket og ikke kan gjøre særlig skade, den andre spriten ryddes bort. Det vil alltid være en risiko forbundet ved å bruke sprit.

Reservedeler