Til toppen

Gummibark

Et fallunderlag som er produsert av resirkulerte bildekk som slipper vannet gjennom og ned i grunnen. Det er et fast underlag som er designet for å ligne på løs bark. Det er et kostnadseffektivt fallunderlag i forhold til løs sand eller bark siden det trenger lite vedlikehold og holder mye lenger. Brukt i USA og England i en årrekke, Jungelbark er nå tilgjengelig i Norge eksklusivt hos Milas. Når man legger gummibark eliminerer man dyrt grunnarbeid som ofte assosieres med gummiheller eller andre flytende underlag. Gummibark passer som underlag på enn rekke områder. Til forskjell fra en del andre flytende underlag er det her bare brukt organiske fargepimenter.

Jungelbark gummibark har en litt ru overflate som gir utmerket sklisikkerhet (testet etter BS 7188) og gir trygghet når den brukes som fallunderlag. Et enkelt lag med en tykkelse på 55 mm gir en fallhøyde (CFH) på 1.7m (testet etter EN 1177). Lag på 80 mm, 120 mm og 140 mm gir en CFH opp til 3.1m.

Junglebark er raskt å legge og gir liten ødeleggelse av grunnen og området rundt. Siden det på de fleste steder ikke kreves noe særlig grunnarbeid sparer man masse tid og penger. Gummibark er brukt i fornøyelsesparker, lekeområder, sykkelstier så vel som blomsterbed, rundt trær og kantavgrensing til plen osv. Det er også en god løsning for erosjonssikring og ugressbekjempelse. Ta kontakt for pris på ferdig lagt Jungelbark.