Til toppen

Nabbi BioBeads 55000 standardmix

Produktnummer: 4106000
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Miljøvennlige perler, perfekt for de som ønsker å være kreative samtidig som de tar vare på miljøet. Leveres i eske av resirkulert papp med 55000 perler i ass standard farger.

NABBI BioBeads er et bærekraftig valg for perler. Akkurat som vanlige perler, kan de enkelt strykes sammen. Legg først perlene på en perleplate og dekk med bakepapir. Stryk deretter forsiktig med lett trykk slik at perlene smelter sammen. La bakepapiret avkjøles før du tar det av. Når det er avkjølt, fjerner du motivet fra perleplaten. NB: Vi anbefaler ikke å stryke NABBI BioBeads sammen med standard NABBI-perler, da standardperlene er mer varmefølsomme enn NABBI BioBeads. NABBI Bioperler er biologisk nedbrytbare fordi de er laget av materialet Biodolomer. Biodolomer er fremstilt av svensk rapsolje og kalk fra Norge. Derfor er NABBIs miljøvennlige perler det perfekte valget for de som er opptatt av bærekraft.

Reservedeler

Nabbi BioBeads 55000 pastellmix

Miljøvennlige perler, perfekt for de som ønsker å være kreative samtidig som de tar vare på miljøet. Leveres i eske av resirkulert papp med 55000 perler i ass pastellfarger.
4106001

Nabbi BioBeads perlebrett, 14 stk. ass.

Miljøvennlige perlebrett, perfekt for de som ønsker å være kreative samtidig som de tar vare på miljøet. Leveres i sett med 14 forskjellige.
4106002