Til toppen

Nyheter

Sorter Foreslåtte

Aktivitetsløype Hjort, vedlikeholdsfri

Balanse- og aktivitetsløypen Hjort inneholder balansenett, balansetrinn formet som løv, slakkline og balansebjelke med rekkverk. Det er 8 forskjellige hjorter med aktivitetstavler, som tic-tac-toe, fire-på-rad, belysningsvindu og geometriske former.
87-TKR601MF

Balansedyr Ekorn

Balansedyr Ekorn er en balanserende overflate og en parkbenk i ett formet som et løpende ekorn. Den hjelper barn med å utvikle balanse samtidig som den fungerer som sitte- og hvileområde. Maksimal sittehøyde 0,46 meter
87-PLP200PE

Balanseelement vannlilje, vedlikeholdsfritt

Med stolper i aluminium og plater i HDPE. Settet består av 7 elementer for nedstøping. Lengde 1,73 m, Bredde: 0,55. Høyde 0,27 cm.
87-TKR604-1MF

Hengekøye strå, vedlikeholdsfri

Avslappende hengekøyesett med lysegrønne stolper.
87-K118KRSMF

Kjøttmeis med rampe, vedlikeholdsfri

Denne lekerampen passer for småbarn og barn med spesielle behov. En bred rampe lar et barn og en hjelper gå opp sammen og trene på motoriske bevegelser midt på plattformen. Dette produktet er utstyrt med fire motoriske ferdighetselementer.
87-LIND3MF

Klatre/Balansebane Boa, standard

Mål: 17,27 x 5,65 m. Høyde: 2,16 m. Max.fallhøyde: 1,93 m. Et versatilt klatre/balanse apparat med bl.a. hele 5 klatrenett, armganger, klatretau, stiger, brannmannstenger mm.
87-RS130PE

Klatre/Balansebane Boa, vedlikeholdsfri

Mål: 17,27 x 5,65 m. Høyde: 2,16 m. Max.fallhøyde: 1,93 m. Et versatilt klatre/balanse apparat med bl.a. hele 5 klatrenett, armganger, klatretau, stiger, brannmannstenger mm.
87-RS130MF

Klatrestativ Kråke med sklie, vedlikeholdsfri

Klatrestativet kråke med sklie lar barna skli ned, klatre, jage hverandre og gjemme seg. Disse aktivitetene bidrar til å utvikle barns intelligens, kroppsbygning og koordinasjon.
87-LIND6MF

Klatrestativet Hønsehauk, vedlikeholdsfri

Klatrestativet Hønsehauk gir spennende klatre-, jakt- og gjemmemuligheter og tar barna med på fantastiske eventyr.
87-LIND7MF

Klatrestativet Kaie, vedlikeholdsfri

Klatrestativet Kaie hjelper barn å lære hva kroppen deres er i stand til, utvikle koordinasjonsevner og klatre så høyt som evnene deres tillater.
87-LIND5MF

Lekehus Kjøttmeis, vedlikeholdsfri

Kjøttmeisen er en hvileplass for smårollinger som er en koselig del av barnas lekeverdener, hvor de kan sitte og samle krefter til leken.
87-LIND2MF

Lekehus Romstasjon, vedlikeholdsfri

En kul hytte formet som en "romstasjon" med diverse spill på vegger. Mål: 2,05 x 1,86 cm. Høyde: 2,11 m. For 1-6 barnb fra 1 år. Produsert i aluminium, stål og HDPE plater. Vedlikeholdsfritt.
87-MM004MF