Til toppen

Sangbøker

Sorter etter: Foreslåtte

SingSang - Mine aller første sangkort

Inneholder 20 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. Selvfølgelig på norsk. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.
7104403

SingSang - Mine andre sangkort

SingSang - Mine andre sangkort, er oppfølgeren til Mine første sangkort. Selvfølgelig på norsk. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.
7104405

SingSang - Mine første sangkort

inneholder 30 av de mest tradisjonsrike barnesangene du selv husker fra din egen barndom. Selvfølgelig på norsk. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.
7104404

SingSang - sangkort med tegnstøtte (A4)

Store, solide sangkort med tegnstøtte i størrelse A4. Inneholder 19 kjære barnesanger som viser til sammen 160 tegn! Selvfølgelig på norsk. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.
7104406

SingSang Sanger og aktiviteter som hører julen til

Inneholder 24 julesanger og 6 aktiviteter. Selvfølgelig på norsk. Sanger på kort med barnevennlige avrundede hjørner, trykket i farger av soya på resirkulerbar kartong.
7104407