Til toppen

Speedlight 8 stk.

Produktnummer: 7830658-1
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Speedlights fungerer sammen med speeder light baller. Gjør ballen selvlysende, så den kan ses i mørket. Speedlights gjør det helt fantastisk morsomt å spille når det er mørkt, og man kun skal treffe ''lysglimtet''.

Speedlights fungerer sammen med speeder light baller. Gjør ballen selvlysende så den kan ses i mørket. Ballen ligner et lite ''stjerneskudd'', når den lysende suser gjennom luften.

Reservedeler

Speeder light baller 5 stk.

Et rør med 6 baller som brukes sammen med speedlights. Speedlight ballene er veldig morsomme å spille med når det er mørkt, og man kun skal ramme ''lysglimtet''. Ballen ligner et lite stjerneskudd, når den lysende suser gjennom luften.
7830659

Speeder matchballer 5 stk.

Speeder match baller er et rør med 6 orginale baller, brukes når det skal spilles helt riktig.
7830660

Speeder mix baller 5 stk.

Speeder mix baller består av et rør som inneholder et mix av de forskjellige typer speedmintonballer. Inneholder: 1 fun speeder, 4 match speeder og 1 natt speeder.
7830661

Speedlight 48 stk.

Speedlights fungerer sammen med speeder light baller. Gjør ballen selvlysende, så den kan ses i mørket. Speedlights gjør det fantastisk morsomt å spille når det er mørkt, og man kun skal treffe ''lysglimtet''.
7830658

Speedminton Easy Court

Banemarkeringer, easy court. Inkl. plugger til fastspenning av banemarkering.
7830665