Til toppen

Streethåndball Ø13 Grønn A-Sport

Produktnummer: 7840178
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Ny type innlæringsball, produsert i et ytterst slitesterkt materiale. Ballen er en myk filtball som gjør at den er enkel å gripe og håndtere. Kan brukes både ute og inne.

Ny type innlærings ball, laget i et ytterst slitesterkt materiale. Ballen er en bløt filt ball som gjør den enkel å gripe og håndtere. Kan brukes både ute og inne. Ø13 cm. Velegnet til barn opp til ca. 12 år.

Reservedeler

Håndball skruball

Skruballen er den perfekte treningsball til å øve skru fra vingen. Anbefales til utendørs bruk. Ballens farger gjør at du kan se hvordan den beveger seg, i forhold til bevegelsen i håndleddet ditt. Velegnet til asfalt.
7870506

Max håndball

God gummihåndball til de minste barna. Ballen er meget godt egnet på asfalt og anbefales til utendørs bruk. Ballen har ventil og kan pumpes som en vanlig håndball. Leveres uten luft. Spordas Str. 1
7870503

Soft Håndball dobbelt lag

God nybegynnerball som er perfekt til alle former for lek. Ballen har de samme gode egenskaper som en lærball, men med et grep som de minste mestrer. Det doble laget gir ballen en fin sprett og holdbarhet. Anbefales til utendørs bruk. Vekt: 250 gr.
7870507

Streethåndball Ø15 Grønn A-Sport

Ny type innlæringsball, produsert i et ytterst slitesterkt materiale. Ballen er en myk filt ball som gjør den enkel å gripe og håndtere. Kan brukes både ute og inne.
7840178-1