Til toppen

Frittstående sklier

Sorter Foreslåtte

Klatrestativ Kråke med sklie, vedlikeholdsfri

Klatrestativet kråke med sklie lar barna skli ned, klatre, jage hverandre og gjemme seg. Disse aktivitetene bidrar til å utvikle barns intelligens, kroppsbygning og koordinasjon.
87-LIND6MF

Lekeapparatet Ann, standard

Lekeapparet for 3-6 barn fra 1 år. Maks fallhøyde: 0,95 m. Med stolper i limtre, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM002PE

Lekeapparatet Ann, vedlikeholdsfritt

Lekeapparet for 3-6 barn fra 1 år. Maks fallhøyde: 0,95 m. Med stolper i aluminium, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM002MF

Lekeapparatet Ben standard

Lekeapparat for 3-6 barn fra 4 år. Maks. fallhøyde: 1,55 m. Med stolper i behandlet limtre, HDPE plater, plastbelagt gulv, nett i PP belagt wire og sklie i HDPE
87-LM207PE

Lekeapparatet Ben, vedlikeholdsfritt

Lekeapparat for 3-6 barn fra 4 år. Maks. fallhøyde: 1,55 m. Med stolper i lakkert aluminium, HDPE plater, plastbelagt gulv, nett i PP belagt wire og sklie i HDPE
87-LM207MF

Lekeapparatet Sam, vedlikeholdsfritt

Med stolper i aluminium, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie med vanger i HDPE.
87-LM013MF

Lekestativet Emma vedlikeholdsfritt

Lekeapparat for 5-10 barn fra 1 år. Maks fallhøyde: 1,2 m. Med stolper i aluminium, plater i HDPE plast. Gulv og trapp i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM201MF

Lekestativet Emma, standard

Lekeapparat for 5-10 barn fra 1 år. Maks fallhøyde: 1,2 m. Med stolper i limtre, plater i HDPE plast. Gulv og trapp i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM201PE

Lekstativet Alf vedlikeholdsfritt

Med stolper i aluminium, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie med vanger i HDPE.
87-LM014MF

Lekstativet Alf, standard

Leveres med stolper i limtre, plattforme(er) og trapp(er) i behandlet limtre og vegger i vedlikeholdsfrie HDPE plater. Pulverlakkerte ståldetaljer. Tauverk i PP belagt wire.
87-LM014PE

Lekstativet Alfiona, standard

Med stolper i limtre, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM014-1PE

Lekstativet Alfiona, vedlikeholdsfritt

Med stolper i aluminium, plater i HDPE, gulv i plastbelagt limtre. Pulverlakkerte ståldetaljer og sklie i HDPE.
87-LM014-1MF